• Imprimeix

S’amplia fins al 19 de maig el termini de participació virtual dels càrrecs electes per definir les futures lleis de l’Administració local

Els regidors municipals poden fer arribar a través del web GovernsLocals.cat les seves aportacions sobre qüestions relacionades, entre d’altres, amb l’ordenació territorial, l’organització dels governs locals o les finances locals

15/05/2017 10:05
Logo Governs Locals

El Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge ha acordat ampliar fins al 19 de maig el termini de participació virtual perquè els càrrecs electes puguin fer arribar les seves aportacions als documents dels àmbits de treball inicials del procés de debat GovernsLocals.cat. Aquest procés està impulsat pel Govern amb l’objectiu de recollir les opinions i els posicionaments del món local d’arreu de Catalunya sobre la futura legislació de l’Administració local catalana. Amb aquesta ampliació es dona resposta a les peticions del món local de disposar de més temps per estudiar els textos i treballar-los. Igualment, aquesta setmana està previst que s'incorporin les aportacions rebudes per part del Comitè Assessor.

Els regidors municipals poden descarregar-se els documents, que recullen les aportacions fetes durant les set sessions territorials del procés de debat en què han participat més de 500 alcaldes. Els càrrecs electes que hi vulguin participar poden enviar un correu electrònic a governslocals@gencat.cat amb la seva visió sobre qüestions relacionades, entre d’altres, amb l’ordenació territorial, l’organització dels governs locals o les finances locals.

Els documents resultants d’aquesta participació es coordinaran a través d’un comitè tècnic format per representants de totes les administracions. 

El procés finalitzarà amb l’elaboració d’un document final que es traslladarà al Parlament de Catalunya i que ha de servir com a base per elaborar les futures lleis dels governs locals.

Podeu consultar com participar-hi en l'enllaç següent: