• Imprimeix

Participació

GovernsLocals.cat és un procés de debat participatiu dirigit a tots els càrrecs electes del país amb l’objectiu de recollir la seva opinió per elaborar conjuntament les bases de la futura legislació de les administracions locals.

Durant aquest mes de gener, s’han convocat els 948 alcaldes del país per debatre i recollir les seves aportacions en el marc de set sessions territorials (comarques de Barcelona, Catalunya Central, Girona, Lleida, Pirineu, Terres de l’Ebre i Tarragona).

Aquestes aportacions han nodrit els textos inicials, que prèviament s’havien treballat amb representants del món local, fent-los més rics i més representatius.

Ara volem obrim el torn de paraula als regidors municipals, que podeu participar d'aquesta reflexió conjunta a través d’aquest web. Podeu descarregar-vos els textos, treballar-los i fer-nos arribar les vostres aportacions.

1. Descarregueu-vos els textos.
2. Utilitzeu aquesta plantilla per a fer la vostra aportació o suggeriment.
3. Envieu el vostre comentari o aportació a governslocals@gencat.cat

El Comitè Tècnic de GovernsLocals.cat rebrà la vostra aportació i valorarà la seva incorporació als documents.

Us recomanem fer aquesta consulta en el marc de qualsevol òrgan participatiu que ja tingueu al municipi o en el marc d’una convocatòria específica.

 

Esquema bàsic del procediment:

–Definir i explicar quines qüestions se sotmeten a debat

–Qui hi participarà

–Difusió

–Preparació logística (sales, moderadors i inscripcions)

–Definir com es desenvoluparan les sessions

–Desenvolupament de les sessions

–Informe de conclusions

–Retorn polític a la ciutadania (imprescindible)

 

Guies per treballar els textos de GovernsLocals.cat en el marc de qualsevol òrgan participatiu que ja tingueu en el municipi o en el d’una convocatòria específica

Data d'actualització:  15.03.2017